ZAGREB | 08.11.2017. | Kraš Auditorium
TKO STOJI IZA KONFERENCIJE
Đurđica Marković vlasnica je i direktorica jednostavnog društva s ograničenom odgovornošu Crvene cipele te urednica lifestyle portala www.crvenecipele.hr i meteorološkog portala www.meteo-info.hr.

U svijet poduzetništva otisnula se nakon dvadeset godina rada u jednoj od najvećih hrvatskih kompanija.

Oduvijek se zanima za poboljšanje položaja žena u društvu, što potvrđuje i svojim aktivnostima. Jedna je od četiri poduzetnice koje su 2012. godine, u okviru udruge poslovnih žena KRUG, osmislile i realizirale projekt „Poduzetnica – to mogu biti i ja“. Prvi takve vrste u Hrvatskoj, ovaj projekt bio je namijenjen nezaposlenim ženama svih dobnih skupina, a njegov opći cilj bio je poticanje samozapošljavanja kao jednog od načina rješavanja problema nezaposlenosti u gradu Zagrebu.

Kreatorica je i osnivačica, a od siječnja ove godine i predsjednica Kluba crvenih cipela, ženske poslovne networking platforme čiji je cilj žensko povezivanje, osnaživanje ženske osobnosti, poduzetništva i stvaralaštva općenito, te ugodno druženje. Dijeljenjem životnih i poslovnih iskustava, znanja i vještina svojih članica, Klub doprinosi jačanju svijesti o odgovornosti žene za vlastiti život te razvoj društva u cjelini.

Kao predstavnica HUP-a učestvovala je u projektu Poslovni uzlet, a uz udrugu „Mi“ iz Splita i radila na edukaciji žena iz područja od posebne državne skrbi.

Zaljubljenica je u putovanja, knjige, muziku i fotografiju, a posebna strast joj je komunikacija kojoj podučava i druge.

Višegodišnja je životna partnerica i majka dvoje, sada već odraslih, mladih ljudi. Živi i radi u Zagrebu.
Avon Pro Woman konferenciju organizira KLUB CRVENIH CIPELA, poslovna networking platforma za žene koja djeluje na povezivanju žena i osnaživanju aktivnosti vezanih uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, poduzetništvo i stvaralaštvo te dobrobit općenito.

Članice kluba su žene različite po dobi, interesima i onome čime se bave, dolaze iz različitih okruženja, no sve ih povezuje želja za dijeljenjem, učenjem i širenjem optimizma.

Osim tematskih druženja koja su otvorena i za javnost, Klub kontinuirano organizira i radionice na kojima mogu učestvovati samo članice Kluba. Te radionice usmjerene su prvenstveno na usvajanje vještina i znanja koja doprinose razvoju karijere i/ili biznisa, ženske osobnosti, te osobito ispunjenijem i kvalitetnijem životu.

Klub svojim članicama omogućuje:

• da se povežu s uspješnim ženama različitih profila,

• da se educiraju na radionicama i seminarima uz posebne pogodnosti,

• promoviraju sebe i / ili svoj biznis na eventima kluba

• postanu partner kluba i ostalim članicama ponude svoje proizvode / usluge uz pogodnosti

• koriste resurse kluba uz minimalnu naknadu

• koriste pogodnosti klupskog partnerskog programa

• da si osiguraju snažan tim podrške

• da budu društveno angažirane i korisne

• da se zabave i opuste u pozitivnom i motivirajućem okruženju.

LOKACIJA
Mapa
AVON PWC Zagreb, 08.11.2017.