ZAGREB | 08.11.2017. | Kraš Auditorium
VIJESTI

Avon Pro Woman konferencija predstavljena medijima


U ponedjeljak, 17. listopada 2016. godine, družili smo se s predstavnicima sedme sile.U ponedjeljak, 17. listopada 2016. godine, družili smo se s predstavnicima sedme sile.

U odličnoj atmosferi, uz otvorenu i toplu podršku predstavnika medija, bilo je pravo zadovoljstvo predstaviti program ovogodišnje Pro Woman konferencije, novitete koje donosi u odnosu na prošlogodišnju, te porazgovarati o dugoročnim ciljevima koji stoje pred nama.

Evo i presjeka informacija prezentiranih medijima:

Uz već isprobanu formu panela, konferencija ove godine donosi čak tri noviteta: zanimljiva predavanja, mogućnost učešća na radionici po izboru te Avon Pro Woman Award party u večernjim satima.

Radni dio konferencije počinje kraćim izlaganjem „Žena u RH danas“, nakon kojeg slijede paneli „Žene na tržištu rada“ i „Uloga mentoringa u osobnom razvoju i razvoju karijere“. Poslije pauze za kavu, govorit će se o novim tehnologijama i njihovom utjecaju na život žene, vječnom balansiranju između privatnog i poslovnog života te o razvoju biznisa u kontekstu društveno odgovornog poslovanja. Uspješne poduzetnice i menadžerice pokušat će pronaći formulu za ojačavanje položaja žena u gospodarstvu, a iznimno zanimljivo mnogima će biti predavanje o značaju i mogućnostima dodatnih izvora prihoda za financijsku neovisnost žene. Prvi dio konferencije završit će panelom „Žene na društveno političkoj sceni RH i njihov utjecaj na položaj i ulogu žene u društvu.“

Vrijeme nakon zajedničkog ručka rezervirano je za dvije radionice: „Koncept za uspjeh“ i „Upravljanje vremenom“.

Ovogodišnja Konferencija ima i svoj večernji dio - Avon Pro Woman Award party, na kojem će biti proglašeni pro women medij, organizacija i pojedinac, nakon čega sve učesnike konferencije očekuje dobra zabava.

Cijena kotizacije za učešće na konferenciji iznosi 100,00 kn, a uključuje i zajednički ručak.

Konferenciju za medije zatvorila je Đurđica Marković, predstavnica organizatora konferencije, pozivom:

„Iako se konferencija bavi ženama, ona je u jednakoj mjeri namijenjena i muškarcima, pa neka s vama 2. studenog bude i vaš partner, prijatelj, brat ili kolega!“

LOKACIJA
Mapa
AVON PWC Zagreb, 08.11.2017.