ZAGREB | 08.11.2017. | Kraš Auditorium
VIJESTI

Vjetar u leđa, 3. Avon ProWoman konferencija


KLUB CRVENIH CIPELA, ženska networking platforma, nastavlja svoj rad na povezivanju žena i poticanju aktivnosti vezanih uz njihov rast i razvoj.Za manje od mjesec dana, točnije 8. studenog 2017. godine, starta treća po redu Avon ProWoman konferencija. Nastavak je to rada na povezivanju žena i osnaživanju aktivnosti vezanih uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, poduzetništvo i stvaralaštvo općenito, te time i napredak društva u cjelini.

Uz slogan „Vjetar u leđa“, Avon ProWoman konferencija ove se godine bavi motivacijom, i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnose. Uz već provjerenu formu panela, ovogodišnja konferencija donosi i mini predavanja te tri bloka inspirativnih ženskih priča. U „Pola ure IT kulture“ dobit ćemo savjete kako razlikovati lažne vijesti od onih stvarnih, te se upoznati s 5 mobilnih aplikacija koje nam mogu olakšati svakodnevni život. Uz ostalo, konferencija će se pozabaviti još jednom vrlo važnom temom – traženjem medicinske pomoći i pokušajima rješavanja zdravstvenih tegoba u virtualnom svijetu.

Panelisti i predavači i ove su godine redom zanimljivi i uspješni pojedinci, što garantira dinamične i inspirativne diskusije te mnoštvo korisnih informacija.
Uz već znani Avon-ov kutak ljepote i zdravlja, ovogodišnja konferencija donosi i Humanitarnu „mini biblioteku“, Coaching kutak te Mini vodič upravljanja osobnim financijama.

Organizacije, mediji i pojedinci koji su u proteklih godinu dana podržavali i poticali žene, njihovo stvaralaštvo i doprinos zajednici, i ove će godine ući u izbor za Pro Woman Award.
LOKACIJA
Mapa
AVON PWC Zagreb, 08.11.2017.