ZAGREB | 08.11.2017. | Kraš Auditorium
VIJESTI

Globalna korporacija Avon i ove godine partner ProWoman konferencije


Svi ponekad trebaju „vjetar u leđa“. Kompanija koja ove godine slavi 20 godina postojanja i osnaživanja žena u Hrvatskoj, a već 130 godina omogućava ženama širom svijeta financijslu neovisnost i samostalnost, vjetar je kakav se samo poželjeti može!AVON, velika globalna korporacija koja već 130 godina omogućava ženama financijsku neovisnost i samostalnost i čiji važan dio rada predstavljaju društveno važne i korisne aktivnosti među kojima značajno mjesto zauzimaju borba protiv raka dojke i nasilja u obitelji, i ove godine podržava ProWoman konferenciju.

Naime, ova svjetski poznata kompanija i ove će godine biti glavni partner konferencije te vrijednostima iza kojih stoji i koje predstavlja konferenciji još jednom dati „vjetar u leđa“.

Zašto se Avon i ove godine odlučio podržati ProWoman konferenciju, pitali smo Luciju Josipović, voditeljicu Odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu. Evo što nam je rekla.

Avon je prošle godine odlučio podržati ProWoman konferenciju jer je vidio, a kako se ispostavilo i vrlo točno, velik potencijal u potrebi i izgradnji jedne ovako snažne i ženama važne priče. Kroz Klub Crvenih cipela i konstantnu cjelogodišnju podršku ženama, ova je konferencija samo vrh onoga što danas, u ovom tako brzo mijenjajućem i uvijek kompetitivnom svijetu, žena treba. Ženama, koje igraju toliko različitih uloga u životu, od majke i supruge do sestre i prijateljice, Avon ProWoman konferencija pruža podršku u još jednoj važnoj ulozi, a to je uloga poslovne žene, žene s karijerom, koja zna što želi, i hoće raditi na sebi. Ovdje zapravo žene pomažu ženama, a mi kao kompanija za žene, i to kompanija koja ove godine u Hrvatskoj slavi 20 godina postojanja i osnaživanja žena, želimo biti dio te priče.

Zahvalni smo Đurđici Marković i organizacijskom odboru što nam daju priliku blisko surađivati, otkrivati svaki put nove teme kojima se treba posvetiti, biti tu za ženu danas.


A što podrška Avona znači za konferenciju, rekla nam je Đurđica Marković, predsjednica KLUBA CRVENIH CIPELA, ženske networking platforme koja stoji iza Avon ProWoman konferencije:

Svi ponekad trebaju „vjetar u leđa“. Kompanija koja ove godine slavi 20 godina postojanja i osnaživanja žena u Hrvatskoj, a već 130 godina omogućava ženama širom svijeta financijslu neovisnost i samostalnost, vjetar je kakav se samo poželjeti može!


LOKACIJA
Mapa
AVON PWC Zagreb, 08.11.2017.