ZAGREB | 08.11.2017. | Kraš Auditorium
VIJESTI

Sreća je ono što se broji


Rašeljka Maras, savjetnica iz područja motivacije, certificirana terapeutkinja All Level Healing, Theta Healing i BARS tehnika, te uspješna poduzetnica s višegodišnjim iskustvom, uvodničarka 3. Avon ProWoman konferencijeDugo smo razmišljali kome dodijeliti ulogu prvog govornika na 3. Avon ProWoman konferenciji. Svjesni da različite ljude, a i nas same u različitim fazama života, motiviraju različite stvari, osobe i aktivnosti, željeli smo osobu koja te promjene svjedoči i svojim životom. Vjerujemo da smo odlično odabrali.

Zašto se 3. Avon ProWoman konferencija bavi motivacijom, svojom životnom pričom reći će nam Rašeljka Maras, mlada žena koja je u razdoblju od rane mladosti do danas prošla gotovo nevjerojatne transformacije, a sve s ciljem da u potpunosti realizira sebe, odnosno bude sretna.

U posao je krenula s nepune 24, s 32 godine iza sebe je imala poduzetničku karijeru na kojoj bi joj pozavidjeli mnogi. 2010. je nominirana za Ženu godine, a 2006. Zavod za poslovna istraživanja proglasio ju je jednom od 10% najuspješnijih hrvatskih poduzetnika.

No, do tih priznanja nije došla lako. U početku je radila i više od 12 sati dnevno, jer „kada gradiš firmu, ignoriraš sve ostalo u životu“, rekla je u jednom interviewu. Svjesna da treba znati i stati, prilagoditi posao svim ostalim segmentima života, kad joj se pružila prilika da firmu proda, nije puno razmišljala. Željela je otkriti o sebi još mnogo toga, naći se i okušati i u nekim drugim pričama.

Od 2011. godine traži se, istražuje, uči, dijeli svoje spoznaje i znanje s drugima, motivirajući ih da i sami krenu putem potrage za sobom. Tako je pokrenula i Tvornicu znanja, svoju drugu kompaniju, namijenjenu poslovnom savjetovanju.

Predsjednica je Udruge hrvatskih otkupljivača i prerađivača mlijeka CroMilk, gdje se zajedno s domaćom mljekarskom industrijom bori za opstanak domaće proizvodnje hrane i mljekarstva.

Kao certificirana terapeutkinja All Level Healing, Theta Healing i BARS tehnika pomaže ljudima da promijene život, postanu ono što žele biti ili, ako to još ne znaju, otkriju što je to što žele, te postanu sretni.
No, tu priči nije kraj! Rašeljka izrađuje predivan nakit od kristala. I ako ste pomislili da se poduzetništva odrekla, griješite! Upravo je Rašeljka dio dvojca koji je osmislio i na tržište izbacio Unique Travel Set, revolucionarni set odjeće za putovanja.

„Happiness is all that matters in life“ njen je životni moto!
LOKACIJA
Mapa
AVON PWC Zagreb, 08.11.2017.